Rodríguez convocarà en els pròxims dies a les autonomies per preparar la pròxima conferència de presidents La trobada de caps d'executius autonòmics se celebrarà a l'illa de La Palma i està prevista per al desembre

 

La ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez.
ACN Madrid .- La ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, convocarà en els pròxims dies als consellers de Presidència per preparar la pròxima conferència de presidents. Ho ha explicat Rodríguez aquest dijous en un esmorzar informatiu. La conferència de presidents està prevista al desembre i se celebrarà a l’illa de La Palma. La ministra ha afirmat que la reunió se celebrarà amb “més normalitat” per l’avenç en la vacunació i ha dit que treballa en la reforma del reglament d’aquest espai “per agilitzar el seu funcionament”. Aquest serà un dels afers que abordarà la pròxima conferència de presidents.
“Pretenem reduir els terminis de convocatòria, crear espais per adoptar decisions i acords i proposem crear una secretaria permanent per fomentar la coordinació i dotar de continuïtat els treballs de la conferència”, ha dit Rodríguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.