Telefónica multiplica per quatre els seus guanys entre gener i setembre i obté un benefici rècord de 9.335 MEUR La companyia atribueix el creixement a diversos impactes extraordinaris que li han reportat 7.700 MEUR

 

El president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete.
ACN Madrid .- Telefónica va multiplicar per més de quatre vegades el seu benefici entre gener i setembre, assolint uns guanys rècord de 9.335 milions d’euros. La companyia atribueix aquest creixement a diversos impactes extraordinaris, com ara la venda de l’alemanya Telxius o les plusvàlues derivades de la fusió de la seva filial O2 amb Liberty Media al Regne Unit. El conjunt d’aquestes operacions han reportat al grup de telecomunicacions fins a 7.700 MEUR, segons ha informat aquest dijous en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Únicament durant el tercer trimestre, però, Telefónica va registrar un benefici net de 706 MEUR, un 3,8% menys que el mateix període de l’any passat.
Per altra banda, l’empresa presidida per José María Álvarez-Pallete va obtenir uns ingressos de 29.603 MEUR fins al setembre, un 8% menys respecte a l’exercici anterior. Pel que fa al tercer trimestre, les vendes del grup van ser de 9.298 MEUR, un 11,1% menys en termes interanuals.

Segons Álvarez-Pallete, els resultats demostren que “el comportament de Telefónica ha estat sòlid” i afegeix que els comptes “reflecteixen un nou pas significatiu cap a la recuperació econòmica i socials dels mercats on opera”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.