160 llargmetratges aspiren als Premis Goya 2022 Els nominats s'anunciaran el dilluns 29 de novembre a la seu de l'Acadèmia Espanyola de Cinema

 

L’actor Javier Bardem, protagonista del film ‘El buen patrón’, dirigit per Fernando León de Aranoa.
ACN Barcelona .- 160 llargmetratges, estrenats entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021, aspiren als Premis Goya 2022. De les 160 produccions, cinc més que en l’edició anterior, 82 són de ficció; 74, documentals i quatre, d’animació (l’any passat només n’hi va haver una). Entre les cintes que aspiren a millor pel·lícula hi ha ‘Armugán’, de Jo Sol; ‘Balandrau, infern glaçat’, de Guille Cascante; ‘Chavalas’, de Carol Rodríguez; ‘Dos’, de Mar Targarona; ‘El buen patrón’, de Fernando León de Aranoa; ‘El ventre del mar’ d’Agustí Villaronga; ‘Mediterráneo’, de Marcel Barrena; ‘Maixabel’, d’Icíar Bollaín; ‘La abuela’, de Paco Plaza o ‘Way Down’, de Jaume Balagueró.
De las 160 històries candidates, 66 son òperes prima, 9 més que l’any passat. Pel que fa els guions, 130 són originals i 24, adaptats.
Luis Tosar i Blanca Portillo a ‘Maixabel’. 

També participen als premis 10 films europeus, 13 cintes iberoamericanes i 110 curtmetratges, 67 de ficció, 20 documentals i 23 d’animació. Dels 110 títols, la comissió de curtmetratges n’ha seleccionat 15 en la categoria de ficció, 10 d’animació i 10 més en l’apartat documental.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca