Els formatges de Son Vives premiats a la World Cheese Award 2021 Hi han participat 4.078 formatges valorats per un jurat format per 240 persones

 

 

 

 

Foto: Son Vives
Foto: Son Vives

Entre el 3 i el 6 de novembre es celebra a Oviedo el Festival Internacional de Formatge Asturias Paraiso Natural 2021, l’esdeveniment gastronòmic relacionat amb el formatge més important de l’any a nivell internacional. Enguany hi han participat diversos formatgers menorquins. A més de moltes activitats relacionades amb el món del formatge, s’han atorgat els premis Worls Cheese Award 2021 i els formatges de Son Vives n’han obtingut dues medalles de plata i una de bronze. D’entre els 15 millors formatges del món només n’hi ha dos d’espanyols i els dos són de Quesos i Besos, una formatgeria de Jaén, i un d’ells, Olavidia ha estat elegit el millor formatge del món.

 

Foto: Son Vives
Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca