‘Lola’ es converteix en la sèrie documental original més vista de Movistar+ Produïda en col·laboració amb 100 Balas (The Mediapro Studio), la sèrie revisa la vida i la carrera de Lola Flores

 

ACN Barcelona .- ‘Lola’ s’ha convertit en la sèrie documental original més vista de Movistar+ i és ja la millor estrena de la història de la plataforma per a un contingut de no ficció de producció original. Produïda en col·laboració amb 100 Balas (The Mediapro Studio), ‘Lola’ és una sèrie documental original que revisa la vida i la carrera de Lola Flores a través del testimoni del seu entorn més proper i d’artistes actuals que, d’alguna manera, estan influenciats pel seu art. Aquesta sèrie de no ficció de quatre episodis es va estrenar el dijous 28 d’octubre a Movistar+.
‘Lola’ revisa la vida i la carrera de Lola Flores a través de 44 entrevistes a familiars, amics, periodistes, investigadors i artistes actuals, entre els que hi ha el seu amic íntim Juan ‘El Golosina’; les seves filles i germana Lolita, Rosario i Carmen Flores, i artistes actuals com Rosalía, C. Tagana, Nathy Peluso, Ara Malikian, La Mala Rodríguez o Miguel Poveda. Tots s’han vist influenciats per l’art i l’actitud vital de Lola Flores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca