El Roser acull la primera exposició retrospectiva de l’artista D Loves the Sodomites La mostra es pot veure des d’ahir fins el 5 de gener

 

El Roser de Ciutadella acull des d’ahir la mostra «Habitació Rosa; un viatge per la identitat dissident de l’artista D Loves The Sodomites», la primera exposició d’art queer a Menorca.

Habitació Rosa és una exposició antològica i retrospectiva que recull l’obra dels últims deu anys de producció de l’artista D Loves The Sodomites. Aquest projecte representa i dissecciona el procés, des de la negació fins a l’acceptació, a la qual s’enfronta el subjecte durant la construcció de la pròpia identitat, com a resultat d’un llarg viatge d’introspecció i autoconeixement; de manera que desconstrueix i subverteix, en la seva essència, la concepció i la representació binàries del gènere i de la sexualitat, al bell mig d’un sistema patriarcal.

Així mateix, posa de manifest la transcendència d’haver nascut en una illa com Menorca, en la formulació d’una identitat dissident, enfront d’un espai de dimensions relativament petites, aïllat per l’aigua i la naturalesa.

La mostra es podrà veure fins el dia 5 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.