L’Ajuntament de Sant Lluís obre la licitació per a habilitar una área d’autocaravaning a Punta Prima

L’Ajuntament de Sant Lluís ha iniciat la licitació per a habilitar una àrea d’autocaravaning a Punta Prima. Les empreses interessades en presentar la seva oferta poden fer-ho fins el dia 24 de novembre.

L’àrea de servei i estada curta per a autocaravanes s’ubicarà a l’aparcament públic situat a la confluència dels carrers Xaloc i Mestral, aprofitant una zona d’aquest espai per a dotar-la dels serveis necessaris. Es diposarà de sis places d’estacionament, una zona de buidatge d’aigües per a dues autocaravanes, amb un born de neteja i subministrament d’aigua potable. Es delimitarà l’espai amb una tanca de fusta, creant una zona d’entrada i una de sortida que podran tancar-se amb barreres de controls d’accés.

Aquest projecte neix de la mà de l’associació Autocaravaning Club de Menorca – ACCM, i per aconseguir paliar l’escassa oferta d’aquestes instal·lacions ara mateix a l’illa. Una vegada adjudicada l’actuació, el termini d’execució previst és d’un mes i mig. El pressupost màxim de licitació és de 23.333,12 euros (sense IVA).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.