Actes 8 Març

Susana Mora optarà a la reelecció com a Secretària General del PSOE Menorca El Comitè Insular del PSOE Menorca, màxim òrgan de decisió del partit, ha convocat avui el 14è Congrés del partit, que es durà a terme els dies 22 i 23 de gener a la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís i al qual l’actual Secretària General de la formació, Susana Mora, ha anunciat que es presentarà a la reelecció. 

La Secretària General ha començat el seu discurs fent un repàs del que han suposat aquests 4 anys, posant l’accent en les eleccions del 2019. “Vam encarar unes eleccions il·lusionants, on el Partit Socialista va sortir reforçat gràcies a la feina de tots i totes i creant un magnífic equip de persones compromeses en fer feina per a Menorca”. En aquest sentit, “vam aconseguir revalidar la presidència del Consell Insular per 4 anys i vam recuperar batlies tan importants com Maó, Sant Lluís o Es Castell”. 

Quant a la crisi sanitària marcada per la pandèmia mundial de la Covid 19, Mora ha recordat que “ens va obligar a readaptar-nos a tots els nivells: personal, professional, polític institucional i polític orgànic”. No obstant, “hem demostrat que hem estat capaços de seguir endavant en un moment on el PSOE ha estat a l’alçada de la situació sabent gestionar des del diàleg, compromís i responsabilitat”. 

A més, la socialista ha defensat la gestió del Govern d’Espanya i el seu lideratge davant la crisi sanitària. Per exemple, “la posada en marxa de les ajudes als fixos discotinus i els ERTO han estat cabdals, aquesta última una eina fonamental que ha reforçat el nostre escut social i gràcies a la qual milers de famílies han pogut susbistir durant aquest any i mig de pandèmia”.

 

En la mateixa línia, Mora s’ha compromès a seguir fent feina per la ciutadania menorquina i en la defensa, especialment, dels treballadors i treballadores més vulnerables i que més han patit les conseqüències de la pandèmia mundial. És en aquests moments “on hem de seguir demostrant unitat i força per seguir construint un futur més just i igualitari per a tothom”. 

Per acabar, Susana Mora ha volgut tenir unes paraules d’agraïment “a tots els que m’heu acompanyat a l’Executiva insular al llarg d’aquests 4 anys, estic segura que hem fet creat un equip extraordinari bolcat en fer feina per millorar la qualitat de vida de tots i totes i en seguir avançant en polítiques econòmiques i socials per fer de Menorca una illa encara millor”. 

14è Congrés del PSOE Menorca: un moment per al debat i la reflexió 

Amb la convocatòria avui del 14è Congrés del PSOE Menorca, els Socialistes de Menorca avancen amb el procés de debat i reflexió que suposen aquestes cites, “una oportunitat per actualizar el nostre projecte polític, un full de ruta que ofereix i seguirà oferint una garantia d’igualtat d’oportunitats per tal que ningú quedi enrere, que defensa l’interès general i que aposta pels serveis públics, tot amb l’objectiu de consolidar els resultats de les eleccions de 2019”. 

Precisament per enriquir el debat i la reflexió que conduiran a la celebració del 14è Congrés, la Federació de Menorca ha organitzat, per al proper dissabte 20 de novembre al Centre Bit d’Alaior, un seguit de taules rodones amb la participació de ponents d’alt nivell i que han estat protagonistes de la transoformació del nostre país des de tots els àmbits. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.