Concerts de Tardor del Cor de la Capella Davídica Avui a les 19 hores a l’església de Santa Maria de Maó

Aquest cap de setmana es ve celebrant el Concert de Tardor 2021 del cor de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca. Oferiran una selecció d’obres sacres i profanes.

Son dos concerts gratuïts i, el primer d’ells va ser ahir dissabte 6 de novembre a les 20 hores a Ciutadella, la Catedral de Menorca i  el segon serà avui diumenge dia 7 a les 19 hores a l’església de Santa Maria , a Maó.

Els dirigeix Katia Moll amb Joan Sureda al piano.

La primera part consisteix en 8 peces sacres de compositors tan destacats com  Thomas Tallis, Giovanni Palestrina, Tomás Luís de Victoria, Mozart, Stanford, Maurice Duruflé, John Rutter i Josep Vila i Casañas. Mentre que la segona part el cor de la Capella ofereix música profana contemporània (segle XX) com una cançó tradicional irlandesa, una cançó en euskera del gran cantautor Mikel Laboa, una cançó tradicional americana i fins a una tradicional menorquina, entre d’altres.

Katia Moll Barceló és l’actual directora del cor de la Capella davídica i del projecte Escola Coral. Va estudiar Grau Mitjà de guitarra i violoncel al Conservatori Professional de Música de Menorca. També obtingué el Grau Superior en Direcció Coral i Pedagogia Musical al Conservatori Superior de Música d’Aragó. S’ha format en nombrosos cursos i amb professors de reconegut prestigi. Ha dirigit diversos cors i exercit de professora de música en diferents entitats. Destaca la seva col·laboració en projectes de caire social relacionats amb la música i el cant.

Joan Sureda Pastor és pianista acompanyant al Conservatori de Menorca. Té el Grau Superior de piano al Conservatori Superior de les Illes Balears obtenint el premi extraordinari Fi de carrera. Durant anys ha perfeccionat els seus estudis arreu d’Europa i ha rebut classes de professors amb renom internacional. Ha estat guardonat en diversos concursos musicals i ha realitzat concerts com a solista o integrant de grups de música de cambra a Balears, alemanya, França o Bèlgica. També ha realitzat vàries gravacions amb orquestra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca