Tria producte local Balear

Nova reunió de treball d’Ara Maó amb Més per Menorca per a seguir enfortint la fórmula d’Ara Maó

Seguint amb les reunions de treball que duen a terme amb els partits que donen suport a Ara Maó, el passat dijous es van reunir Ara Maó amb Més per Menorca.

El primer punt de l’ordre del dia era establir les bases de l’estratègia de futur, sobretot pel que fa al proper cicle electoral. En aquest sentit, ambdues formacions van coincidir en la necessitat de mantenir la dinàmica de participació i coordinació que ha funcionat fins ara.

Per la seva banda, Més per Menorca va expressar el seu compromís en seguir enfortint aquesta fórmula conjunta, així com la seva voluntat de deixar que l’agrupació fixi el marc d’actuació en què fa falta una major col·laboració.

Pel que fa al segon punt que es va tractar, referent als pressupostos de l’any vinent, la reunió va servir per repassar les prioritats i per intercanviar idees i projectes a tenir en compte en l’àmbit de les diferents administracions.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.