Santandria al 1962, hotel Ses Set Voltes

Aquesta fotografia del nostre arxiu fotogràfic i publicada al llibre “Memòria amb futur” de Setmanaris i Revistes SL, es fa fer al 1962, l’any que ve farà 60 anys, quan es va inaugurar la primera ala de l’hotel Ses Set Voltes a la platja de Santandria. Va ser una iniciativa el nostre fundador Josep Al·lès Quintana, que va fer de l’hotel tot un referent del turisme a Menorca d’aquella dècada.

Avui, totalment reformat es gestionat pels germans Barber Triay amb el nom de Santandria Playa, on alberga també el prestigiós restaurant xiriringuito Es Bruc Santandria, especialitzat en carn i peix de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip