Setmanari El Iris del 21 de setembre de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 21 de setembre de 1946 a la portada hi havia els següents temes: L’editorial sobre el gran nombre de menorquins que havien emigrat a Amèrica, especialment a l’Argentina, i es posava damunt la taula la creació d’una agència consular de l’Argentina a Ciutadella. A l’enquesta turística s’havia entrevistat a Pedro Falcó i a Gumersindo Riera. Es parlava de la coronació pontifícia del Santuari de la Mare de Déu del Toro, del final de temporada del Club Nàutic de Ciutadella i de les obres de millora i reforma de l’Hospital Municipal de Ciutadella.

Seguia la polèmica sobre el pes del pa i de la seva qualitat. Hem de recordar que estaven en temps de racionament i postguerra.

El Consell Provincial de la Caixa de Pensions visitava Ciutadella.

Moria als 94 anys, Guillem Alba Cavaller, obrer al llarg de 50 anys de la fàbrica de sabates de Pere Cortès i fundador del Cercle Artístic de Ciutadella.

El 14 de setembre era batiada a Sant Francesc la filleta Isabel Gelabert Roca, filla de Pilar Roca i Gabriel Gelabert.

A partir del 26 de setembre quedava modificada la línia de vapors entre Ciutadella i Alcúdia i Palma.

La secció de campions, aquesta vegada de caça, la protagonitzava en Xec Pons Faner, caçador de perdius, de cegues i coloms. Algunes de les seves millors caceres en un sol dia van ser 11 perdius, 12 cegues i 83 coloms, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.