Tornam a casa per Nadal

La felicitat no espera. I després d’un Nadal que vam haver de veure “des de la barrera”, amb distàncies socials que ens van robar abraçades i besades, enguany, tornam a casa. Com el torró! Per tant, és moment de començar a pensar en com fer caliu. Tornar a treure aquells records que fan que el Nadal sigui una època especial per la família. Però també pel poble. Una època en què la il·lusió dels infants se’ns contagia també als majors, i omplim de llum i fantasia la realitat quotidiana.

Des d’Organic volem ajudar a recuperar aquest esperit ple de llum que ens havien fet posar en quarantena. Per açò hem tirat la casa per la finestra i hem anat a cercar els adorns més vistos, els llums més brillants i l’essència del Nadal. Perquè cada un, dintre de les seves possibilitats, torni a obrir les portes de casa a qui més estima i celebri les festes com sempre ho hem fet: amb companyia. Avis, àvies, pares, mares, nets, netes, o amics, perquè hi ha vegades que la família és aquella que es tria, tenim les ganes de compartir alegria.

I què tenim a Organic per fer d’aquest un Nadal encara més especial?

En primer lloc, els arbres, sempre presents per aquestes dates. Artificials i també naturals, d’una varietat que no pica ni perd fulla -que ja hi haurà prou feina de recollir taula-. També adorns de tot tipus i colors, amb especial atenció a material com la llauna envellida, els detalls daurats, coures, i colors més brillants, com els verds, roses, blancs o vermells. També tenim els llums que han d’il·luminar fins al darrer racó de Ciutadella. Perquè, ben mirat, som tots una gran família. Per açò tenim també material pels comerços locals, perquè entre tots hem de fer brillar la llum d’aquest Nadal.

I què més? Jo he vist moltes coses….Però haureu d’arribar fins a Organic per descobrir-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.