Afers Socials i Esports convoca els ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Balears per participar en els campionats d’Espanya en edat escolar durant l’any 2021

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per participar en els campionats d’Espanya en edat escolar convocats pel Consell Superior d’Esports per a l’any 2021. Aquests ajuts tenen destinada una partida màxima de 95.000 €.

Poden ser beneficiaris d’aquestes subvencions les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears de les categories aleví, infantil, cadet i juvenil i els corresponents tècnics federatius que participin en els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar de l’any 2021.

L’objecte de la convocatòria és ajudar a les seleccions autonòmiques de les Illes Balears i facilitar la seva participació en els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d’Esports per a l’any 2021 dels següents esports i categories:

Categoria cadet: Atletisme, Bàdminton, Bàsquet, Ciclisme en Ruta, Rugbi-7, Tennis de Taula, Voleibol i Vòlei Platja, Escacs i Gimnàstica Rítmica.

Categoria infantil: Bàdminton, Bàsquet, Ciclisme en Ruta, Orientació, Tennis de Taula, Voleibol i Voleibol Platja, Lluites Olímpiques (Lluita Grecoromana i Lliure Olímpica) i Escacs

Categoria aleví-infantil: Natació

Són objecte de subvenció les despeses de desplaçaments per carretera o en tren i les relatives a la manutenció i l’allotjament dels esportistes i els tècnics de les seleccions autonòmiques de les federacions esportives, a partir d’ara s’hi afegeixen més conceptes per facilitar el tràmit a les federacions. Així, també hi haurà un ajut per als desplaçaments en avió o vaixell a la península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla, i ajuts per al vestuari dels esportistes i els tècnics per als desplaçaments i els actes protocol·laris relacionats amb els campionats d’Espanya en edat escolar.

El termini per presentar les sol·licituds és de quinze dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.