Anna Pons Capella serà la primera dona en presidir la Capella Davídica Substituirà en el càrrec a Antoni Salvador Caules

En un missatge a les xarxes,  el fins avui president de la Capella Davídica, Antoni Salvador Caules, anunciava que deixava la presidència de la prestigiosa coral ciutadellenca i ho feia d’aquesta manera:

“Avui he deixat la presidència de la Capella Davídica de la Catedral de Menorca i em substituirà n’Anna Pons Capella, la meva vicepresidenta. La primera dona en presidir la Capella. Feinera, séria, formal i solvent. Han estat vuit anys molt intensos i vull agrair la feina feta pel cor i el nivell agafat i el suport que he tengut en tot moment per part del Bisbat, la Catedral i les institucions públiques. Enhorabona i moltes gràcies!”

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.