Menorca Talaiòtica - Unesco

Menorca l’illa amb més incidència acumulada de COVID en els darrers 14 dies Es passa dels 24 casos del mes d'octubre als 147 actuals

Menorca, l’illa que millor comportament davant la pandèmia havia tingut en els darrers mesos, torna a liderar, com ho va fer després de Sant Joan l’índex més alt d’incidència acumulada per COVID de les Balears, amb 147 casos per 100.000 habitants, quan fa just un mes era de 24, tal i com ha informat avui IB3 Noticies vespre.

A la resta d’illes aquesta incidència ha pujat, a excepció de Formentera, però no de la manera que ho ha fet a Menorca i passa al conjunt d’illes del 56 casos al 13 d’octubre als 98 d’avui, dia 9 de novembre.

Eivissa és la segona illa amb la taxa més elevada que ha passat dels 95 casos d’octubre als 107, mentres que a Mallorca ha passat dels 52,2 als 92 casos.

En canvi Formentera és l’única illa on ha davallat passant dels 76 casos als 59.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.