L’Ajuntament de Ciutadella inicia un projecte formatiu destinat a la dinamització comunitària

Ajuntament de Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

L’Ajuntament de Ciutadella ha iniciat un nou projecte formatiu, en el marc de la seva aposta pel desenvolupament professional. En aquest cas, l’acció és la primera promoció del certificat de professionalitat de nivell 3 en “Dinamització Comunitària”, que permet als participants formar-se com a dinamitzadors comunitaris al centre formatiu que té acreditat a l’edifici de la Policia Local. A més, poden posar en pràctica els seus coneixements, ja que són contractats com a treballadors/es de l’Ajuntament, on treballen reforçant el teixit associatiu i donant suport a la representació poblacional a través de diverses iniciatives.

Una vegada finalitzat el projecte, aquestes persones disposaran d’un certificat de professionalitat, titulació oficial que acreditarà les seves competències professionals en tot el territori nacional i davant processos de selecció de l’administració pública i l’empresa privada.

La present convocatòria “Comunitat en Xarxa” s’ha destinat a menors de trenta anys registrats a la plataforma de Garantia Juvenil. Així, aquestes alumnes-treballadores podran compaginar la formació amb el treball efectiu dins l’administració.

El projecte s’està portant a terme a proposta de l’Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Ciutadella. Aquesta contractació s’ha realitzat a través del programa SOIB Jove Formació i Ocupació, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, i es preveu el seu cofinançament pel Fons Social Europeu en el marc del programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (2014-2020).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.