Tragón Verdejo 2020, de la DO Rueda Un monovarietal amb aroma afruitat que està elaborat amb raïm Verdejo del Celler i Vinyes Vicaral

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un nou verdejo. Es tracta del Tragón 2020, un monovarietal amb aroma afruitat que està elaborat amb raïm Verdejo del Celler i Vinyes Vicaral, de ceps vells a 750 metres d’alçada. Estam davant un vi refrescant ideal per al que ens queda d’estiu i gaudir-lo de nit amb bona companyia. Pertany a la DO Rueda.

Nota de tast

Aspecte: Color groc llimona amb reflexes verdosos. Pàl·lid.

Nas: Intens i ric en aromes, especialment a fruita fresca tropical, cítrics i poma verda, a més de les típiques notes de fenc dels verdejos.

Boca:  Fresc, equilibrat i molt fruital. Notes tropicals.

Maridatge

Perfecte per a plats lleugers de pasta, arrossos, peix i marisc, com també per acompanyar cuina oriental.

Espagueti amb gambes i cloïsses, raviolis d’escamarlans, raviolis de gamba vermella i mango, tallarins negres amb salmó a la graella, macarrons al pesto d’avellana.

Paella de marisc, arròs caldos de llagosta vermella, caldera de llamàntol blau, arròs amb gamba vermella, sípia i pollastre, arròs amb conill i llagosta, fideuada de calamar i escamarlans.

Llenguado a la brasa. Foto: Bep Al·lès©

Llenguado a la brasa, turbot al cava, molls de roca al caliu, pagre as forn amb patates, lluç amb salsa d’ametlles, rap a l’americana.

Llagosta amb pebres vermells. Restaurant Aquarium port de Ciutadella

Llagosta amb pebres vermells torrats, llagosta amb patates, pebres verds i alls, gambes vermelles amb suc de taronja i rom, escamarlans grossos a la planxa amb picada d’all i julivert, escopinyes al forn o musclos a la menorquina.

Niguiri i sashimi de salmó. Besiki Suhi a Palma. Foto: Bep Al·lès©

Sushi, sashimi, tàrtars de salmó o de tonyina, tataki de tonyina, pollastre amb gambes i ametlles, tempura de llagostins, chop suei de calamar i pinya amb gambes.

Si voleu saber més d’aquest vi fresc, amb molta fruita i de bon beure el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.