Ciutadella celebra el Dia dels Drets dels Infants i el Dia Internacional de la Ciutat Educadora   Hi haurà activitats des del dia 15 fins el 26 de novembre

L’Ajuntament de Ciutadella ha organitzat diverses activitats per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants (20 de novembre) i el Dia Internacional de la Ciutat Educadora (30 de novembre). La primera celebració tindrà com a lema “La lliga per la Terra”, i tindrà com a primera acció un programa d’activitats a les escoles sobre el canvi climàtic i els Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS, on s’analitzarà la petjada ecològica de la ciutadania i s’intentarà respondre a la pregunta “Ciutadella és sostenible?”.

El divendres 19 de novembre serà el dia central de celebració, i a partir de les 10.00 hores, el Consell Infantil de Ciutadella participa en el X Parlament Infantil i Juvenil de les Illes Balears. El capvespre, a les 19.00 hores, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre sostenibilitat i canvi climàtic, amb el títol “Dóna-li la volta, tria la carn ben feta”, a càrrec de Núria Llabrés, de Justícia Alimentària. Posteriorment es llegirà un manifest i es projectarà el vídeo “Ciutadella és sostenible?”, realitzat pel Consell Infantil. Al final, s’encendran llums blaves a l’Ajuntament.

Les activitats relacionades amb el 20 de novembre acabaran el 25 de novembre a les 19.00 hores, amb una proposta que s’elevarà al Ple de l’Ajuntament sobre el manifest dels Drets dels Infants.

Serà també el 25 de novembre quan comencin les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, sota el lema “Ciutadella no deixa ningú enrere”. El Ple votarà també un manifest de la Declaració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora. El dia següent, el divendres 26 de novembre, la plaça de la Catedral serà l’escenari de la celebració a partir de les 18.30 hores, amb un acte participat amb música, relat i lectura del manifest “Ciutadella no deixa ningú enrere”, i l’estrena del vídeo del programa “Eduquem amb la Cultura”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.