Felip Moll fa història amb “Allevà” i està a poques jornades de l’illa de Guadalupe

Recta final per Felip Moll Felip Moll – MiniTransat 2021 en la Mini Transat 2021. El regatista del Club Nàutic Ciutadella i el seu creuer mini Allevà segueixen a molt bon ritme i si no hi ha res de nou, la seva històrica i somiada arribada a l’illa de Guadalupe es podria dur a terme dins la jornada del pròxim dilluns. Després de poc més de dues setmanes de navegar en solitari per l’Atlàntic a la segona etapa i definitiva de la Mini Transat 2021, Moll es troba aquest divendres a unes 700 milles del seu destí, des de l’illa de La Palma, a les Illes Canàries, des d’on va sortir a finals d’octubre.

Moll de mantenir aquest ritme arribarà en un parell de dies a Guadalupe i així aconseguirà una gesta sense precedents per la vela del CN Ciutadella i de Menorca, participar i acabar amb èxit la Mini Transat 2021. Una gesta que haurà aconseguit amb el problema inclòs del pilot automàtic, que l’ha mermat de manera considerable, tot i que la seva destresa l’ha duit a sortir-se’n amb escreix.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.