Millora del ferm de la carretera Me-18 que connecta Es Migjorn Gran i Sant Tomás

Aquesta setmana ha tingut lloc l’inici de les obres de millora del ferm de la carretera que va de Es Migjorn Gran a Sant Tomás. Es tracta d’una de les vuit actuacions previstes a finançar amb el fons rebut del Govern de les Illes Balears, d’1,4 milions d’euros, per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook. L’obra, que està prevista que finalitzi en dos mesos, compta amb un import total de 476.000 €.

Cal recordar que el Govern Balear va signar un conveni amb el Govern central a través del qual es van invertir 8 milions d’euros per a desenvolupar projectes de millora a les zones turístiques de Balears afectades per la fallida de Thomas Cook. D’aquest import total, Menorca va rebre 1,4 milions d’euros.

El Consell Insular, una vegada va rebre el fons, va optar per portar a terme diferents actuacions previstes en el `Pla de diagnosis i modernització de les zones turístiques’ realitzat amb els diferents ajuntaments de l’illa, associacions de veïns i el sector turístic i on s’identifiquen les necessitats de cada urbanització amb la finalitat de poder optar a diverses línies de finançament.

D’aquesta manera, es va consensuar, després de diverses reunions amb els respectius ajuntaments de l’illa, portar a terme les següents accions:

Alaior: millora de l’asfalt del ferm de l’entrada a Cala’n Porter.
Es Castell: millora de les voreres de la urbanització de Sol del Este.
Ciutadella: reordenació i millora de l’aparcament de Serpentona.
Ferreries: millora de la vorera d’accés a Cala Galdana per tal que els autobusos puguin accedir millor a les aturades establertes.
Maó: millora de la zona turística de Es Canutells.
Es Mercadal: millora en el sanejament de Port d’Addaia.
Es Migjorn Gran: millora del ferm de la Carretera ME-18 que va de Es Migjorn Gran a Sant Tomás.
Sant Lluís: millora del ferm de les carreteres d’accés a Binibèquer Vell i a Binisafua Rotters.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca