Actes 8 Març

El Club Nàutic Ciutadella obre el seu període electoral L'actual president, Fel Torrent, ha decidit no presentar-se a la reelecció

Ho va anunciar en el lliurament de premis del Trofeu Almirall Farragut 2021. Rafel Torrent no es presenta a la reelecció com a president del Club Nàutic Ciutadella. I és que, després que el passat 28 de setembre la Junta Directiva acordàs convocar eleccions, anomenar la junta electoral i fixar el calendari electoral, el 8 de novembre es va exposar públicament la convocatòria d’eleccions, el calendari electoral i el cens d’electors.

Aquest 10 de gener es tancarà el termini de la presentació de candidatures i el 12 de gener es proclamaran les candidatures per la Comissió Electoral. Ja el dia 14 de gener s’ha de celebrar una Assemblea Extraordinària  de Socis, anomenant-se la Taula Electoral i la celebració de les votacions.

Una convocatòria d’eleccions en el Club per a la presidència i la resta de càrrecs de la Junta Directiva, per la què, per sorteig en va sortir president de la Comissió Electoral, Jordi Bosch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.