El conseller March es reuneix amb la Federació d’Associacions de directors d’infantil i primària de les Balears Es tracta de la primera presa de contacte amb aquesta nova Federació per conèixer les seves impressions i reivindicacions

 

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez i de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández; s’ha reunit avui amb la Federació d’Associacions de directores i directors d’infantil i primària de les Illes Balears (FDIPB).

De l’acte han participat: Per part d’ADIPMA (Associació de directors d’infantil i primària de Mallorca), Joana Maria Mas i Rosa Maria Antich.  D’ADIPME (Associació de directors d’infantil i primària de Menorca) Victoria Sintes i Francisca Maria Rodriguez . D’ADIPE (Associació de directors d’infantil i primària d’Eivissa), Fina Colomar   i Maribel Domínguez

En aquesta primera reunió amb aquesta Federació de nova creació, formada per ADIPMA, ADIPME i ADIPE, s’han tractat aspectes relacionats amb l’inici de curs, tasques dels equips directius o dotació de recursos als centres, entre d’altres.

El balanç d’aquesta primera presa de contacte ha estat positiu i l’esperit de la Conselleria és el de seguir col·laborant i fer reunions per conèixer de primera mà les impressions i peticions d’aquest col·lectiu.

La propera setmana està prevista una reunió amb la Federació d’Associacions de directors de secundària  de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.