El conseller March es reuneix amb la Federació d’Associacions de directors d’infantil i primària de les Balears Es tracta de la primera presa de contacte amb aquesta nova Federació per conèixer les seves impressions i reivindicacions

 

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez i de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández; s’ha reunit avui amb la Federació d’Associacions de directores i directors d’infantil i primària de les Illes Balears (FDIPB).

De l’acte han participat: Per part d’ADIPMA (Associació de directors d’infantil i primària de Mallorca), Joana Maria Mas i Rosa Maria Antich.  D’ADIPME (Associació de directors d’infantil i primària de Menorca) Victoria Sintes i Francisca Maria Rodriguez . D’ADIPE (Associació de directors d’infantil i primària d’Eivissa), Fina Colomar   i Maribel Domínguez

En aquesta primera reunió amb aquesta Federació de nova creació, formada per ADIPMA, ADIPME i ADIPE, s’han tractat aspectes relacionats amb l’inici de curs, tasques dels equips directius o dotació de recursos als centres, entre d’altres.

El balanç d’aquesta primera presa de contacte ha estat positiu i l’esperit de la Conselleria és el de seguir col·laborant i fer reunions per conèixer de primera mà les impressions i peticions d’aquest col·lectiu.

La propera setmana està prevista una reunió amb la Federació d’Associacions de directors de secundària  de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca