El COVID preocupa a Menorca: 2 entrades a UCI i 2 ingressos a planta dins un total de 24 nous positius Al Mateu Orfila hi ha 4 ingressats i 252 persones son ateses a domicili a més de 6 professionals infectats

Canvis respecte ahir:
S’han diagnosticat 24 nous positius, dels quals, 18 estan en seguiment a UVAC; 2 han ingressat a planta de medicina interna; 2 a UCI de l’Hospital, i 2 són treballadors de l’Àrea de Salut que estan en seguiment per salut laboral.

Al centre de Trepucó s’ha diagnosticat 1 treballador positiu i s’ha tancat el centre de dia. Les primeres proves fetes al Centre de Promoció de l’Autonomia del Consell a Maó han donat negatiu. La reobertura del centre resta pendent del resultat de les segones PCR.

Dades Menorca 18/11/21

Nous positius: 24
Total acumulat: 5.939
Total casos actius: 266

Hospital: 4 a planta i 4 a UCI
En seguiment UVAC: 252
Professionals positius en seguiment per salut laboral: 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.