L’Ajuntament de Ciutadella és el segón més transparent de les Illes Balears Destaquen tres ajuntaments menorquins entre els cinc primers

 

Segons la darrera actualització del rànquing de transparència que elabora la plataforma Dyntra, Ciutadella és el segon municipi més transparent de les Illes Balears, seguit de Maó, Palma i Es Castell, el primer és Santa Eulàlia des Riu. Així destaquen tres ajuntaments menorquins entre els 5 primers.

Dyntra és una plataforma col·laborativa, que analitza la informació pública de les administracions de l’Estat espanyol. En el cas dels ajuntaments de les Illes Balears, l’estudi avalua un total de 162 indicadors, agrupats en diferents categories:

– Càrrecs electes i personal de l’Ajuntament
– Organització i patrimoni de l’Ajuntament
– Normes i institucions municipals
– Planificació i organització de l’Ajuntament

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.