L’Smart City Expo World Congress i el Tomorrow Mobility reben la visita presencial de 14.000 persones Les fires han comptat amb 16.000 assistents més en format virtual

 

ACN Barcelona .- L’Smart City Expo World Congress i el Tomorrow Mobility ha rebut durant els tres dies 14.000 visitants presencials al recinte de Fira de Barcelona procedents de 120 països i 400 ciutats, després que l’any passat s’hagués de celebrar en format virtual per la pandèmia. Les dues fires també han tingut el seguiment de 16.000 persones a través de la plataforma digital Tomorrow City. Més de la meitat dels assistents procedien de l’estranger. Els dos esdeveniments han debatut sobre la transformació urbana amb la resil·liència, la sostenibilitat i l’habitabilitat després de la pandèmia com a eixos clau. Paral·lelament, per primer cop, també s’ha celebrat el Puzzle X amb l’objectiu de captar el potencial dels materials de frontera.
El director de l’Smart City Expo World Congress, Ugo Valentí, ha afirmat que la d’aquest any ha estat una de les edicions mes importants de l’Smart City Expo.
“L’ecosistema d’innovació urbana necessitava reconnectar-se després de 18 mesos de restriccions i dificultats”, ha comentat Valentí, que ha destacat que Barcelona “ha estat un cop més el lloc escollit per ciutats, empreses i experts de tot el món per reunir-se una altre cop i donar un nou impuls molt necessari a la transformació urbana a nivell internacional”.

El programa de conferències de l’SCEWC ha girat entorn les tecnologies habilitadores, l’energia i el medi ambient, la mobilitat, la governança, la vida i inclusió, l’economia, la infraestructura i edificis i la seguretat i protecció. Pel que fa el Tomorrow Mobility s’ha centrat en promoure el disseny i els models de mobilitat urbana sostenible.

L’edició del 2019, anterior a la pandèmia, es va tancar amb 24.000 visitants, un 15% més que l’assolida l’any anterior, amb un 60% dels assistents procedents de l’estranger. En total, hi van participar representants de 700 ciutats d’arreu dels 5 continents, 1.010 expositors i més de 400 ponents.

Està previst que l’Smart City Expo World Congress celebri la seva onzena edició del 15 al 17 de novembre de l’any que ve.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.