PIMEC trasllada a Calviño la “inquietud” per la reforma laboral i reclama un model basat en la “flexiseguretat” La patronal demana que les pimes tinguin veu en les negociacions estatals

 

La ministra d’Economia, Nadia Calviño.
ACN Barcelona .- El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha traslladat a la vicepresidenta primera, Nadia Calviño, la “inquietud” per la reforma laboral i ha reclamat un model basat en la “flexiseguretat”. “Si no som capaços de donar flexibilitat al mercat, perdrem oportunitats de contractació”, ha assegurat. La ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital s’ha reunit aquest dijous amb les pimes catalanes en una visita institucional a la seu de PIMEC a Barcelona. La patronal considera “absolutament necessari” que les petites i mitjanes empreses estiguin al “pont de comandament” de l’economia i, per tant, tinguin veu en les negociacions estatals.
El president de la patronal ha manifestat la seva “inquietud” per la reforma laboral i ha afirmat que aquesta no s’ha de fer modificant legislacions anteriors, sinó “mirant cap al futur”. En aquest sentit, ha reclamat “flexibilitat” per permetre a les empreses “adaptar-se” a les necessitats del mercat laboral, així com “seguretat” per als treballadors.

“Si no som capaços de donar flexibilitat al mercat, perdrem oportunitats de contractació”, ha alertat.

Durant la trobada amb la vicepresidenta primera, Cañete també ha destacat la importància de les petites i mitjanes empreses i ha considerat “absolutament necessari” que aquestes estiguin al “pont de comandament” de l’economia i puguin tenir veu en les negociacions estatals.

“És necessari legislar en petit per poder-nos fer grans i tenir un marc regulador que permeti a les pimes ser competitives”, ha manifestat.

El president de la patronal ha valorat molt positivament la reunió, així com la “predisposició absoluta” de la ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital per tirar endavant la Llei ‘Crea i Crece’. L’objectiu d’aquesta regulació és posar remei a la “xacra” de la morositat, un aspecte reclamat en nombroses ocasions des de la patronal.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca