Segon enterrament d’una víctima de la crisi amb Bielorússia en una petita comunitat musulmana de Polònia No s'ha pogut identificar l'home mort al bosc, que intentava arribar a la UE

 

 

ACN Bohoniki .- Una petita comunitat musulmana a Bohoniki, a Polònia, ha enterrat aquest dijous una altra víctima de la crisi entre Bielorússia i la Unió Europea. És el segon funeral que es fa en aquesta petita localitat fronterera per una persona morta al gèlid bosc pròxim al pas fronterer de Kuznica. El primer va ser per l’Ahmad al Hasan, un jove sirià que va morir en intentar travessar el riu per arribar a Polònia. En canvi, a l’home enterrat aquest dijous no l’han pogut identificar. Molt proper a la frontera, hi ha una petita comunitat musulmana que s’ha encarregat de la cerimònia, a la mesquita local, i després de l’enterrament. El cos de la víctima s’ha enterrat just al costat del noi sirià també mort fa uns dies i al qual sí es va poder identificar.
Tanmateix, se sospita que la víctima també provenia del Pròxim Orient.

A l’enterrament a Bohoniki, on han viscut els tàtars en el segle XVII i on encara hi queden alguns, hi havia l’alcalde del municipi, així com el muftí que lidera la comunitat musulmana a Polònia, Tomasz Miskiewicz. També hi ha hagut molta expectació mediàtica perquè la premsa té barrat el pas a la zona de la frontera on hi ha el gruix dels migrants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.