El Club Nàutic Ciutadella organitza una neteja de fons marí per aquest dissabte

Un any més torna la Jornada de Neteja del fons marí del port antic organitzada pel Club Nàutic Ciutadella i amb un gran èxit de participació. Enguany a més, Es Nàutic afegeix la neteja de Sa Platja Gran. Aquest dissabte dematí, entre les 10 i les 12 hores i organitzat per la secció de submarinisme d’Es Nàutic, es realitzarà aquesta tasca de conscienciació, amb unes 50 persones en total. Junt amb uns 25 submarinistes, la majoria CNC i també de la resta de l’illa, també col·laborarà la secció de piragüisme del CN Ciutadella, amb una quinzena de caiacs, entre fillets i algun pare, a més de voluntaris de tota l’illa. Destacar també l’empresa Servisub, que de manera voluntària cedeix una barca de recolzament. A part, el CN Ciutadella està pendent de la confirmació de Per la Mar Viva, que solen participar també en aquesta matinal en el port ciutadellenc, enguany també, de Sa Platja Gran.
Una jornada d’extracció de brutícia del nostre fons marí que any rere any deixa clar que es fa evident la necessitat d’emprendre entre la ciutadania accions de sensibilització per a la preservació del mar com a patrimoni comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip