El Consell organitza excursions amb dinar a Llatzeret per donar a conèixer l’espai a la ciutadania El departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca posa en marxa aquesta iniciativa durant dos diumenges consecutius

 

Amb l’objectiu d’obrir les portes de l’illa del Llatzeret perquè la població de Menorca pugui conèixer i gaudir de les instal·lacions, el Consell Insular ha organitzat els diumenges 21 i 28 de novembre, una excursió guiada pel Llatzeret, l’exposició sobre l’esfera armil·lar i l’antic Moll des Clot dels Ases, així com el sistema de tancament del Port de Maó de 1756.

Les jornades començaran a les 11:30, hora a la qual es convoca als participants al Moll de Calesfonts per agafar la barca cap a l’illa. Fins a les 14:00 hores, tindrà lloc la visita pel recinte per després degustar el dinar que haurà preparat el Restaurant Botànic.

El preu de l’activitat és de 36 euros per persona, sumant els sis euros dels viatges d’anada i tornada en la barca i els 30 euros del menú.

Des del departament s’anima als menorquins i menorquines a gaudir d’aquesta experiència familiar envoltada dels valors naturals, patrimonials i gastronòmics de l’illa.

Es poden comprar les entrades en el següent enllaç: https://nanventura.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2715

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.