França recomana una tercera dosi contra la covid-19 als majors de 40 anys S'hauria d'administrar sis mesos després d'haver-se completat la primera pauta de dos vaccins

ACN Barcelona .- L’executiu francès ha recomanat aquest divendres una tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 als majors de 40 anys davant l’increment d’infeccions registrats al país les darreres setmanes. Fins ara la dosi de reforç estava reservada als majors de 65 anys i a les persones amb malalties greus. L’autoritat sanitària francesa estableix que s’hauria de punxar la tercera vacuna sis mesos després d’haver-se completat la primera pauta, i que s’hauria de fer amb un vaccí de tecnologia ARN missatger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip