Pedro Sánchez anuncia una “inversió històrica” de 615 MEUR per fomentar el turisme sostenible El president espanyol detalla que la partida s'aprovarà dimarts que ve en el pròxim Consell de Ministres

Cala Escorxada
ACN Barcelona .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat una “inversió històrica” de 615 MEUR en plans de sostenibilitat turística. Sánchez s’ha reunit aquest dissabte amb representants del sector turístic de les Canàries i ha detallat que la partida s’aprovarà dimarts que ve en el pròxim Consell de Ministres. “Espanya és líder mundial en turisme i volem que ho segueixi sent. Per això, hem d’apostar per la modernització del sector i per un turisme sostenible”, ha apuntat el president del govern espanyol abans d’inaugurar el congrés regional del PSOE de Canàries. Segons Sánchez, aquests plans de sostenibilitat turística han de beneficiar els destins i la seva oferta, i també les empreses que fan que Espanya sigui líder en turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip