TV3, IB3 i À Punt rellancen el canal digital Bon dia TV Tres anys després del seu naixement, la plataforma incorpora la corporació valenciana de mitjans

ACN Barcelona .- TV3, IB3 i À Punt han rellançat aquest divendres el canal digital Bon dia TV amb la incorporació de la programació de la televisió pública valenciana a l’oferta de continguts. TV3 i IB3 van estrenar el canal l’any 2018, que emet continguts de les televisions que en formen part “per crear un sentiment de proximitat” entre els tres territoris. La programació s’adreça a un públic generalista, té un marcat caràcter social, cultural i de proximitat. En la nova etapa, cada dia estarà dedicat a una temàtica (dilluns, literatura; dimarts, història i economia, etc.). Com abans, l’oferta inclou les millors ficcions dels respectius canals, els formats divulgatius, de gastronomia, d’esports i de coneixement del territori.

Tres anys després del seu naixement, s’incorpora a Bon dia TV la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), per mitjà del seu canal televisiu À Punt Media. El nom del canal, Bon dia, es va triar per donar visibilitat a aquest espai de comunicació que transcendeix les divisions administratives “i que vertebra la llengua i la cultura comunes.

Bon dia TV es basa en la plena igualtat de cadascuna de les parts del projecte. Té una imatge corporativa i un disseny propis i independents de les corporacions i compta també amb un domini d’internet propi identificable i independent de cadascuna de les entitats.

La programació s’adreça a un públic generalista, té un marcat caràcter social, cultural i de proximitat i està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip