Haiki: cosmètica vegana curosa amb les persones i amb el medi ambient “Estem molt contents amb la gran acollida de Haiki a l’illa de Menorca ja que per nosaltres és molt important donat que és reserva de la Biosfera”

 

Afortunadament, cada vegada som més les persones a les quals ens preocupen no sols la nostra salut i el nostre benestar, també sentir que cuidem del planeta en el qual vivim. I hi ha persones que van un passet més enllà, persones que pensen en com aportar un major gra de sorra en aquesta cura. Haiki Europe, un projecte de recent creació darrera del qual trobem a Anna Poblet Prats, ha arribat a Menorca precisament amb aquesta fisosofia: la de la cura.

Haiki és una empresa cosmètica vegana que té com a principal objectiu cuidar de les persones i del nostre planeta. Tots els seus productes són zero plàstic, zero waste, cruelty free i en base sòlida. A més aposten pel comerç nacional i tots els seus proveïdors són marca espanya.

I qui ha darrera de Haiki? Doncs el cap pensant, la ideòloga de tot això és Anna Poblet Prats “ aquesta pregunta és molt amplia, explica Anna, ja que Haiki està plena de gent però no només a nivell de treball, també moralment. És veritat que principalment estic jo, Anna Poblet, a la que un dia li va venir la inspiració i va decidir explicar les seves inquietuds a la família. Em dedico a la creació dels productes, del packaging, de la web i de pensar quins productes nous podem afegir per agradar al consumidor. També està la meva família, en concret el meu pare Toni i el meu germà Oriol; ells són una part fonamental per a que el projecte segueixi en peu, fan moltes de les coses que no són tan visibles però sí molt necessàries a l’hora de seguir amb un ordre i que no regni el caos. Seguidament està la Patricia, ella es dedica a les xarxes socials i és l’encarregada d’aquestes meravelloses fotografies. Per últim, però no menys important, està la Cristina, ella no va dubtar en donar-me el seu suport un cop li vaig explicar el projecte.”

Haiki neix al lloc de treball de l’Anna, una parafarmàcia: “un dia estava observant tots els productes de la tenda i em vaig adonar de la quantitat de plàstics que tenia, tots els xampús, gels de cos, hidratants corporals, etc. TOT va amb un envàs de plàstic recobert de plàstic i enviat amb plàstic. D’aquesta manera vaig estar parlant amb la meva parella i li vaig dir que era hora de fer un canvi, però aquest canvi no només seria a casa nostra, sino que volia intentar arribar més lluny: vaig explicar-li al meu pare el que tenia pensat i, per suposat, em va dir que ell m’ajudaria en tot el que necessités. I així sense esperar-ho ara mateix estic fent aquesta entrevista aquí (riu)!”

La filosofia de Haiki és la de cuidar de nosaltres i del planeta; tot això comença amb l’elaboració del producte “aquesta frase que tant ens agrada, cuidem de tu i del planeta, és molt simple: ens preocupem molt del producte que tenim al mercat per a que sigui perfecte tant pel benestar de la teva pell com per al nostre planeta.”

Que els sabons Haiki siguin totalment lliures de plàstics i vegans i no haver estat testats en animals els fan molt diferents a la majoria dels que ens podem trobar al mercat.Aquestes característiques són la base de la marca i tots els seus productes i processos compleixen amb aquestes premises. Una altra de les característiques és que són sabons sòlids. A més a més tots els productes i accessoris (capsa, luffa, tela de cotó, xampús, etc) són de fabricació nacional, seleccionats pel seu equip seguint en tot moment la filosofia de l’empresa; això significa un plus de qualitat i seguretat. “no generem cap tipus de residu, ni plàstic ni químic. Per això estem molt contents amb la gran acollida de Haiki a l’illa de Menorca ja que per nosaltres és molt important donat que és reserva de la Biosfera.”

Doncs ara ens queda saber on i quins productes podem trobar prop de nosaltres, “els productes que ja tenim al mercat són els xampús sòlids, en les seves tres varietats: cabell gras, ús freqüent i cabell sec. Ara que estem en confiança aprofitarem per donar-vos una exclusiva aquí al Iris, durant el pròxim mes llencem al mercat noves línies de gel de bany, condicionadors capil·lars, exfoliant i xampú anticaiguda. També preparem alguna sorpresa de cara els regals de nadal. Els nostres punts de venda són farmàcies i parafarmàcies, allà us aconsellaran de quin és el Haiki ideal per a tu; també es poden aconseguir els nostres productes a la nostra botiga online, ja que tenim enviaments a les illes.

Haiki té una línia amb els mateixos xampús mencionats anteriorment però amb accessoris: una esponja de luffa, d’origen natural i que absorbeix l’aigua restant després de cada ús i que fa que duri molt més, a més d’ajudar a la no creació de possibles microorganismes, per poder col·locar el xampú un cop utilitzat a la dutxa. Una tela de cotó tractada artesanalment amb una cera vegana que ens farà un gran ús a l’hora de viatjar, anar al gimnàs o anar un cap de setmana amb caravana, amb una cobertura de cera vegana per al fàcil transport; gràcies a la cera que porta farà que el nostre xampú estigui protegit sense necessitat de portar-lo en una caixa que ocupa molt més espai.

Haiki és un producte apte per a tots els públics; al no portar productes químics i tenir una alta qualitat no provoca ni irritacions ni al·lèrgies. A tot això hi afegeixen la cura pel medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip