El Govern autoritza a Ports IB a iniciar el contracte per la millora del port exterior de Ciutadella El contracte té un pressupost de 5,1 milions d’euros i les obres una durada de 7,5 mesos

Avui el Consell de Govern ha autoritzat Ports IB a iniciar el contracte d’obra per executar el projecte constructiu d’actuacions de millora i optimització de l’explotació portuària del port exterior de Ciutadella per un import de 5,1 milions d’euros.

L’actuació consisteix en l’execució del projecte aprovat per Ports IB el passat 16 de novembre amb l’objectiu de millorar les infraestructures portuàries existents per proporcionar més seguretat en les operacions d’amarratge i desamarratge de la flota de vaixells de línia regular que opera actualment.

Les infraestructures que es liciten s’han dissenyat amb criteris d’ocupació mínima per obtenir les longituds d’atracada necessàries per donar compliment a les condicions de seguretat en l’amarratge indicades per la Capitania Marítima de Palma i limiten l’eslora màxima operativa del port a 190 m.

La previsió és que les obres estiguin llestes amb un termini d’execució de set mesos i mig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip