Els espais culturals ja es poden certificar amb la marca Menorca Reserva de Biosfera El Consell Rector de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera ha aprovat definitivament la nova categoria per a establiments culturals sota criteris de sostenibilitat

 

Teatres, museus, recintes històrics, cinemes, auditoris, sales d’exposició o multifuncionals, biblioteques o espais de creació, entre altres espais culturals, ja poden rebre la certificació de sostenibilitat de la marca Menorca Reserva de Biosfera.

Passat el període d’exposició pública de la fitxa de requisits, el Consell Rector de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera ha donat el vistiplau definitiu a la nova categoria de la marca.
L’aprovació definitiva d’aquesta categoria dona resposta a la petició que el sector cultural de Menorca havia fet arribar al Consell Insular perquè establiments que acullen actes de creació, formació i visibilització d’actes culturals amb criteris de sostenibilitat poguessin ser certificats.

A partir d’ara aquests establiments podran sol·licitar la marca emplenant la fitxa de requisits creada per a la categoria i que exposa una sèrie de condicions obligatòries i altres de recomanables que els espais culturals hauran de complir per obtenir la certificació de la marca.

Amb l’aprovació d’aquesta categoria per a espais culturals, el llistat de categories del reglament d’ús de la marca s’amplia a 18, seguint la divisió en dues famílies: per una banda, els productes (artesania alimentària, artesania no alimentària, carn, formatge, fruita, horta, mel, llet i derivats, blat i derivat, embotits, ous i vins) i per altra banda, els serveis (allotjament turístic, restauració, activitats turístiques, botigues especialitzades, visites a indústries agroalimentàries i espais culturals).

Marca MRB

La marca Menorca Reserva de Biosfera garanteix que els serveis i productes certificats s’elaborin a la Reserva de Biosfera de Menorca seguint polítiques de sostenibilitat. A més, obtenir l’ús de la marca comporta més promoció i difusió dels productes i serveis. Tota la informació sobre beneficis, objectius i com sol·licitar la marca a la pàgina web marcamenorcabiosfera.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.