La confiança en l’economia europea torna a caure al novembre per les noves restriccions contra la covid-19 L'indicador disminueix per davall del nivell previ a la pandèmia a la UE

 

ACN Brussel·les .- La confiança en l’economia europea torna a caure al novembre per les noves restriccions contra la covid-19. Segons dades preliminars de la Comissió Europea, l’indicador de confiança dels consumidors ha caigut més de dos punts en el conjunt de la Unió Europea i ja se situa per sota del nivell previ a la pandèmia. En el cas de l’eurozona, el descens és de dos punts i encara es troba lleugerament per sobre del nivell previ a la covid-19. En ambdós casos, però, l’optimisme econòmic es troba per sobre de la mitjana dels últims 14 anys i de la davallada que va patir durant la primavera del 2020 amb els confinaments per l’esclat de la pandèmia.
L’optimisme econòmic entre els consumidors estava en augment des del gener del 2021. Va tornar a caure al setembre, però a l’octubre va augmentar abans de tornar a disminuir al novembre, segons les dades preliminars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip