Made in Menorca present a la fira Orígens d’Olot

Aquest cap de setmana una expedició menorquina ha participat en la novena edició de la fira Orígens d’Olot. Es tracta d’una fira gastroalimentària que ha reunit a més de 60 productors d’arreu del territori català, així com reconeguts cuiners, i que enguany ha tingut el mar i muntanya com a tema central.

En concret, Menorca ha participat com a territori convidat i hi han estat presents sis productors menorquins que han portat des de formatges i embotits, fins a ginebra, croquetes o dolços (embotits Raima, Gin Xoriguer, formatges s’Arangí, Sa Sucreria, Croqueteria Menorca i formatges Binigafull). També hi ha estat present el xef menorquí David de Coca qui ha ofert una sessió a l’Aula de Cuina.

A més a més, s’ha comptat amb una aula de tast on s’han pogut degustar i donar a conèixer els productes Made in Menorca, cosa que ha permès apropar encara més els nostres productes als visitants de la fira.

Des del servei d’Economia s’ha donat suport a aquesta iniciativa per aprofitar aquesta oportunitat de promoció i ha finançat l’estand dels sis productors, així com el transport dels productes. Cal recordar que Orígens és una de les fires gastronòmiques de referència en el territori català i que en la seva darrera edició, el 2019, va comptar amb 8.000 visitants i es van vendre més de 48.000 tiquets de tast en total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.