Només 7 alumnes positius en COVID 19 a les escoles de Menorca la darrera setmana Dels 162 estudiants amb PCR positiva a Balears, 136 són a Mallorca, 19 a Eivissa, cap a Formentera i 7 a Menorca

 

Les dades recollides fins divendres 19 de novembre als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius és baix.

En la setmana de referència s’ha notificat 8 positius entre el professorat de les Illes Balears, tots ells a Mallorca.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 213 mil, s’han notificat 162 estudiants amb PCR positiva (la setmana anterior foren 94),  xifra que suposa el 0,07% de l’alumnat. D’aquest total, 136 a Mallorca (71 la setmana passada) , 7 a Menorca (8 la setmana passada), 19 a Eivissa (15 la setmana passada) i cap a Formentera (igual que la setmana passada). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 48 grups en quarantena aquesta setmana(37 la setmana anterior) a 37 centres educatius (30 la setmana anterior), dels quals 26 a Mallorca (25 la setmana passada), 5 a Menorca (3 la setmana passada), 6 a Eivissa (2 la setmana anterior) i cap a Formentera (igual que la setmana passada). Això suposa el  0,25 % dels 9.043 grups de les Illes Balears.

Cal esmentar que quant al nombre total d’alumnat que ha iniciat quarantena, en total 924 alumnos, hay  877 ( el 94,9 %) que correspon als nivells d’infantil i primària en els quals l’alumnat no està vacunat. Quant al nombre d’alumnat amb PCR positiva, 127 (el 78,4 %) correspon a infantil i primària i tots els grups en quarantena corresponen a alumnat dels nivells d’infantil i primària.

Cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució i que s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

Es pot consultar tota la informació de seguiment de la COVID-19 als centres educatius no universitaris detallada per etapes educatives i per illes en l’apartat «Informes EDUCOVID» del lloc web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional. Aquesta informació s’actualitza cada quinze dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip