Concurs de Mostradors de Nadal 2021 a Maó Els establiments interessats poden apuntar-se a la convocatòria fins al 30 de novembre de 2021

 

L’Ajuntament de Maó convoca el Concurs de Mostradors de les Festes de Nadal com una manera més de promoure la participació popular i la preparació de la ciutat de cara a la celebració de les festes. Enguany hi ha una única convocatòria amb dues modalitats, una de temàtica lliure i una altra d’estil clàssic.

Els comerços es poden presentar, indistintament, als dos premis i el jurat valorarà tant l’enginy de la creació com l’originalitat, el tipus de material utilitzat i l’esforç que hagi suposat confeccionar cada mostrador.

Els establiments interessats es poden apuntar per participar en el concurs fins al dia 30 de novembre de 2021, a les 23.59 h. La inscripció es podrà fer mitjançant el tràmit telemàtic específic que hi haurà habilitat al web de l’Ajuntament i a Carpeta Ciutadana.

El millor mostrador de cada modalitat rebrà 200 euros i una obra artística original i hi ha la possibilitat de concedir dos accèssits per categoria, premiat amb 100 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.