El Govern català demana al TSJC ampliar l’ús del certificat covid per a la restauració, els gimnasos i les residències La voluntat és que entri en vigor aquest divendres

Restaurant Mercat d’Autors d’Ametller Origen
ACN Barcelona .- El Govern de la Generalitat  demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que validi l’ús del certificat covid per accedir a la restauració, els gimnasos i les residències de gent gran. Ara mateix només s’utilitza per a l’oci nocturn i els banquets amb ball. La voluntat del Govern és que aquesta ampliació de l’ús del passaport entri en vigor aquest divendres, és a dir, dijous a la nit. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que es tracta d’una mesura “per evitar noves restriccions”, i ha remarcat que no obliga a la vacunació, ja que també es pot acreditar la no infecció amb un PCR o un test d’antígens. El Procicat està reunit per acordar la lletra petita de la mesura.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca