El Govern incrementarà el preu dels contractes de construcció d’Habitatges de Protecció Pública per al casos d’encariment del material Les noves licitacions tindran ja un valor adaptat a la nova realitat dels preus

 

El Govern de les Illes Balears ha comunicat al sector de la construcció l’adopció de mesures per intentar pal·liar els efectes de l’increment de preus del material, como noves condicions en les noves licitacions de construcció d’habitatge de protecció pública i més marge de modificació del preu del contracte en vigor.

Així, la gerent de l’IBAVI, Cris Ballester, s’ha reunit amb la presidenta i la gerent de l’Associació de Constructors de les Illes Balears, Fanny Alba i Sandra Verger, respectivament, per traslladar al sector les noves condicions que s’inclouran en els plecs de licitació d’obres d’habitatges de protecció pública.

Tenint en compte la conjuntura actual del subministrament de materials de construcció i la volatilitat dels seus preus, a partir d’ara es preveurà la modificació de fins a un 20% del preu del contracte sempre que estigui motivat per l’augment de preu dels materials.

A més, en el cas de falta de subministrament d’un determinat material, es preveurà la substitució d’aquest material per un altre de les mateixes característiques.

Respecte de les noves licitacions d’obres d’habitatge públic, aquestes tindran un valor de contracte adaptat a la realitat actual dels preus dels materials.

Respecte a les obres en construcció, l’IBAVI ja està avaluant aquelles possibles modificacions extraordinàries que s’hagin de produir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip