El PDeCAT anuncia el vot a favor dels pressupostos generals de l’Estat per al 2022

El portaveu del PDeCAT, Ferran Bel
ACN Madrid .- El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha anunciat aquest dimarts el vot favorable dels quatre diputats de la formació als pressupostos generals de l’Estat per al 2022. Malgrat que “ha estat una negociació complicada”, segons Bel, el PDeCAT vota a favor dels comptes després d’aconseguir que entitats sense ànim de lucre que presten serveis socials o cooperen amb la sanitat pública puguin rebre diners dels fons Next Generation. El vot favorable del PDeCAT se sumarà aquesta tarda al d’ERC, Bildu, Més País, Compromís, Teruel Existe i PRC. Previsiblement l’executiu aconseguirà també els vots del PNB i arribarà a aconseguir 188 vots, el mateix nombre amb què va aconseguir aprovar els pressupostos l’any passat.
La decisió arriba després de la reunió de l’executiva del PDeCAT, que ha abordat el sentit del vot en coherència a l’entesa assolida amb l’executiu espanyol. “Hem arribat a l’acord que, sempre que la Generalitat ho autoritzi, els projectes, línies o convocatòries de l’àmbit sanitari i social” per part d’entitats sense ànim de lucre “puguin participar als processos” per rebre els fons europeus, ha explicat Bel a la sala de premsa del Congrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip