Alaior guarda un minut de silenci per rebutjar la violència contra les dones

L’Ajuntament d’Alaior ha guardat aquest matí un minut de silenci amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, en homenatge a totes les víctimes d’aquesta xacra social.

Hi han assistit els membres de l’equip de govern així com treballadors municipals i ciutadans del poble.

Avui vespre el convent de Sant Diego també s’il·luminarà de color lila com a mostra de rebuig a qualsevol forma de violència contra les dones, i com a mostra de suport a totes les víctimes i dones que la sofreixen.

L’Ajuntament també té programada una sessió de curtmetratges per conscienciar al respecte a tota la societat per aquest dissabte, dia 27, a les 20h, a la Sala d’Activitats Ciutadanes, on es projectaran els curts “Decir no”, “La más fuerte”, “Show en el Apolo” i “Otro día más”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip