ALCER Menorca i la Fundació CaixaBank oferiran sessions de cinema als pacients del Mateu Orfila

L’associació ALCER Menorca i la Fundació CaixaBank han signat un acord de col·laboració per finançar i poder fer realitat un projecte del Comitè d’Humanització de l’Hospital Mateu Orfila que consisteix en oferir sessions de cinema als pacients. Es tracta d’una iniciativa que, de moment, començarà amb la projecció de pel·lícules a les dues televisions instal·lades a la sala d’hemodiàlisi, per fer les sessions més agradables als malalts amb insuficiència renal crònica.

L’objectiu és poder ampliar aquestes sessions a altres serveis, com l’hospital de dia per a pacients oncològics o l’hospital de dia psiquiàtric. Així mateix, es pretén organitzar projeccions de cinema en el saló d’actes per a pacients hospitalitzats i familiars, en sessions específiques per a públic infantil i adult. Això no obstant, la implementació d’aquest projecte dependrà de com evolucioni la pandèmia de COVID-19.

La presidenta d’ALCER, Loli Ametller, i el director d’àrea de CaixaBank a Menorca, Karim Ben Lachhab, van signar dimarts l’acord de col·laboració a l’Hospital Mateu Orfila, en presència de la gerent de l’Àrea de Salut, Ana Trenado; la directora d’Infermeria, Bàrbara Duque; Ana Sanchis, infermera coordinadora del projecte; juntament amb altres representants de l’Hospital i d’ALCER.

Per a aquesta iniciativa, CaixaBank aporta 1.573 €, corresponents a l’import de la llicència per a les projeccions públiques. Els membres del Comitè d’Humanització seran els encarregats de seleccionar les pel·lícules per als pacients. L’associació ALCER s’ha mostrat predisposada a seguir col·laborant en totes les iniciatives que beneficiïn els pacients i usuaris de l’Hospital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip