El setmanari El Iris edita el número 4.000 i es presenta en societat el diari digital eliris.cat El diari digital eliris.cat no s'havia pogut presentar per mor de la pandèmia

 

Bep Al·lès dirigint-se als assistents

El Grup Setmanaris i Revistes SL va organitzar ahir dimecres, a la sala de juntes de Can Saura a Ciutadella, un acte de commemoració per celebrar l’edició número 4.000 del Setmanari El Iris i per presentar de forma pública el diari digital eliris.cat, que fins ara no s’havia pogut presentar oficialment degut a la pandèmia.

Josep Fortuny explicant el posicionament d’eliris.cat a la xarxa

 

L’ editor i director del Grup Setmanaris i Revistes SL, Bep Al·lès, explicà la historia del setmanari El Iris i també la perspectiva de futur, tant del setmanari com del diari digital eliris.cat. El gerent de l’empresa local Infotelecom, Josep Fortuny, va explicar la creació d’eliris.cat, i el seu posicionament durant els dos primers anys d’activitat. Seguidament el Secretari General de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), Josep Ritort, va parlar de la importància de la premsa local i els diaris digitals de caràcter local. Finalment el president de l’AMIC, Ramon Grau, felicità a Bep Al·lès per la trajectòria i pel camí de futur que estan agafant els mitjans del Grup editorial menorquí. Les intervencions institucionals van anar a càrrec de la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila i la Presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora.

Bep Al·lès i la Presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora

A l’acte hi assistí un nodrit grup de membres de la societat menorquina que van voler fer costat als editors del Grup Setmanaris i Revistes SL; Entre ells el Vice president del Consell, diversos consellers de l’equip de govern i la oposició, la batlessa de Ferreries i el batle d’Alaior, diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Ciutadella, els representants de CAEB i PIME, d’entitats socials i esportives, del sector turístic, mitjans de comunicació, col·laboradors, lectors i subscriptors d’El Iris. Tots van encoratjar els amfitrions a seguir endavant amb la tasca d’apropar a la ciutadania la realitat de la nostra illa i del món a través de la premsa de proximitat.

Els assistents abans de començar l’acte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip