Els «Bons Illes Balears» superen els 50.000 bescanvis en menys de dos mesos amb un impacte de més d’1,14 milions d’euros El programa d’estímul als petits i mitjans comerços impulsat per la Vicepresidència s’acosta al 60 % de bescanvis a les portes de les campanyes de Black Friday i Nadal

 

Un total de 57.067 bons han estat bescanviats en algun dels 530 comerços de les Illes Balears adherits a la campanya «Bons Illes Balears», impulsada per la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica.

La campanya va posar en circulació un milió d’euros en descomptes comercials, la qual consisteix a distribuir per totes les illes 100.000 bons de 10 euros bescanviables en compres de més de 30 euros.

La CAIB ha ingressat als comerciants en liquidacions quinzenals un total de 570.000 euros des de l’1 d’octubre. Aquests bons han tingut una mobilització, com a mínim, en compres pagades pels consumidors d’un total d’1.140.000 euros.

Cal recordar que cada ciutadà major d’edat i empadronat a les Illes Balears pot sol·licitar fins a quatre bons, és a dir, un màxim de 40 euros de descompte. Els comerços adherits han de sol·licitar al client o clienta el seu DNI o document equivalent per verificar que compleix amb els requisits i que té saldo disponible.

Es tracta d’un programa d’estímul als petits i mitjans comerços de les Illes Balears, impulsat des de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General de Comerç, que romandrà obert fins al 31 de desembre del mateix any, o fins que s’hagi exhaurit el pressupost.

Per consultar tots els comerços adherits a la campanya, els ciutadans es poden adreçar al lloc web www.bonsillesbalears.com. Allà hi trobaran comerços de moda i complements, calçat, ferreteria, alimentació, electrodomèstics i electrònica, estètica i salut, llibreries, botigues d’esports, de mobiliari, papereries, decoració, etc. En total, més de cinc-cents establiments d’una quarantena de municipis de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que s’han adherit a la campanya «Bons Illes Balears».

Amb aquest projecte, la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica vol donar suport i impulsar el teixit comercial de les Illes, fomentant la reactivació del consum, arribant als pobles més petits i ajudant el comerç de proximitat a mantenir l’activitat després de l’estiu fins que arribi la campanya de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.