L’Ajuntament de Maó ha culminat la renovació de l’enllumenat del nucli urbà de Sa Mesquida S’han instal·lat 25 lluminàries LED

L’Ajuntament de Maó ha instal·lat 25 lluminàries LED al nucli de Sa Mesquida. L’actuació permet la millora de l’enllumenat de Sa Mesquida, des d’una perspectiva sostenible. Se suma a la renovació de l’enllumenat del Passeig Marítim, que s’està executant actualment, la millora de l’enllumenat de Sa Costa de Ses Piques, adjudicada recentment o la renovació de l’enllumenat d’Es Murtar que es troba en la seva recta final. Paral·lelament, l’Ajuntament prepara un pla d’actuacions amb els projectes d’enllumenat que s’han d’executar a curt i mitjà termini, alguns dels quals ja s’han iniciat, per aconseguir una important de renovació de l’enllumenat públic de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip