El Consejo Superior de Deportes premia a l’Ajuntament de Maó per la seva destacada participació en la Setmana Europea de l’Esport L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó va participar en la Setmana Europea de l’Esport amb la creació d’un vídeo on s’animava a tota la població a fer esport i practicar hàbits saludables

 

L’Ajuntament de Maó ha rebut el Premi CSD – BEACTIVE per la seva destacada participació en la Setmana Europea de l’Esport 2021. El president del Consell Superior d’Esports, José Manuel Franco va fer entrega, aquest cap de setmana, d’aquest premi al regidor d’Esports de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes, en un acte institucional que va tenir lloc a Madrid.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó va participar en la Setmana Europea de l’Esport amb la creació d’un vídeo on s’animava a tota la població a fer esport i practicar hàbits saludables, a la vegada que s’informava dels beneficis de l’activitat física, així com de l’oferta esportiva municipal.

La setmana Europea de l’Esport se celebra des del 2015 a tots els països membres de la Unió Europea i a altres que s’hi ha adherit, amb l’objectiu de combatre el sedentarisme i promoure hàbits saludables.

El regidor d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes, ha afirmat que “és un orgull rebre aquest premi per part del Consell Superior d’Esports, que reconeix la feina de tots els treballadors i treballadores de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó i que ens anima a seguir fent feina per promoure l’esport i la vida saludable al municipi, oferint una oferta i uns serveis esportius de qualitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.