Lucena diu que l’aparició de la nova variant demostra que hi ha “incertesa” sobre la recuperació del trànsit aeri

ACN s’Agaró .- El president d’Aena, Maurici Lucena, ha assegurat que l’aparició d’una nova variant de coronavirus demostra que encara hi ha una “incertesa important” sobre la recuperació del trànsit aeri. “Fins ahir, hi havia una recuperació molt vigorosa, per sobre el 70% i pujant totes les setmanes”, ha assenyalat Lucena, que malgrat tot s’ha mostrat “optimista” perquè “poc a poc” es vagi tornant als nivells prepandèmia. Lucena ho ha dit en la Trobada d’Economia de s’Agaró, al costat del president de Renfe, Isaías Taboas, que ha demanat la creació d’un espai únic per al ferrocarril per evitar que les companyies hagin d’operar sota legislacions diferent. Tamabé, ha anunciat la intenció de crear l’empresa Renfe Internacional abans de l’estiu.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca